Üniversitemiz ve St. Petersburg State Pharmacia and Chemistry Academia Arasında Akademik İşbirliği Mutabakatı

Üniversitemiz ve Rusya Federasyonu’ndan St. Petersburg State Pharmacia and Chemistry Academia arasında akademik işbirliği mutabakatı imzalandı.

Üniversitemiz Rektörlük Makamında düzenlenen imza törenine “St. Petersburg State Pharmacia and Chemistry Academia” Birinci Rektör Yardımcısı Prof. Evegenia KIRILLOVA, Rektör Yardımcısı Prof. Elena FLISJUK ve öğretim üyesi Prof. Dr. Kamila MAKHMUDJANOVA ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel KADIOĞLU katıldı.

Antlaşma Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve “St. Petersburg State Pharmacia and Chemistry Academia” Birinci Rektör Yardımcısı Prof. Evegenia KIRILLOVA arasında imzalandı. Törene katılan iki üniversite yetkilileri imzalanan işbirliği antlaşmasının her iki üniversiteye önemli katkılar sağlayacağını belirttiler.

Tören sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu tarafından Prof. Evegenia KIRILLOVA’ya üniversitemiz logosunun bulunduğu çini tabak ve diğer öğretim üyelerine de çeşitli hediyeler takdim edildi.