Üniversitemizde “Yanılsamalar II” Resim Sergisi

Üniversitemiz Rektörlük Sanat Galerisi,  “Yanılsamalar II”  resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü  Resim-İş Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Ayaydın  tarafından hazırlanılan “Yanılsamalar II” resim sergisi açılışına Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. M. Abdullah Arslan, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim-İş ABD Başkanı Doç. Dr. Orhan Taşkesen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.  Toplam yirmi beş eserin yer aldığı sergi, davetlilerden büyük ilgi gördü.

“Yanılsamalar II” Resim Sergisi Üniversitemiz Rektörlük Sanat Galerisinde 31 Mayıs 2017 tarihine kadar sanatseverlerin izlenimine açık olacak.