Voleybol Grup Müsabakalarına Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Damgası

Üniversitemiz erkek ve bayan voleybol takımı, voleybol grup müsabakalarında gruplarını birinci tamamlayarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen Bölgesel Bayanlar Voleybol Grup Müsabakalarında mücadele eden üniversitemiz bayan voleybol takımı ve Atatürk Üniversitesi Spor Kulübünün düzenlediği grup müsabakalarında mücadele eden erkek voleybol takımımız kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda gruplarını lider tamamlayarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde ettiler.

Grup müsabakaları ile ilk hedeflerine ulaştıklarını aktaran Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Kulübü Başantrenörü Yrd. Doç. Dr. Eser Ağgön, kulüp olarak bir ilke imza attıklarını söyledi. Türkiye finallerinde Erzincan’ı ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydeden Ağgön, çalışmaların devam ettiğini ifade etti.