Yazar Dr.Lütfü Şehsuvaroğlu Üniversitemizde

Üniversitemiz Türk Kültürü Kulübü tarafından “Orta Doğu’da Değişen Dengeler ve Su Politikası”  konferansı düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ve konuşmacı olarak Kafes Filmi Yazarı Dr.Lütfü Şehsuvaroğlu’nun  yer aldığı programa  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel,öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Muhammet Raşit Eren, kulübe katkılarından dolayı yazar Dr.Lütfü Şehsuvaroğlu’na teşekkür ederek sözü kendisine bıraktı.  Konuşmasında ilk olarak  Ortadoğu’da  su savaşlarından bahseden Şehsuvaroğlu,  dünya’da ve Türkiye’de toprak ve su kaynaklarını muhafaza ve geliştirme strateji-yönetim-eylem planı hakkındaki çalışmaları ile ilgi bilgi verdi. Programda ara ara şarkılar da seslendiren Şehsuvaroğlu, izleyicilerin büyük beğenisi topladı. Konuşmasının ardından izleyicilerden gelen soruları da cevaplayan Şehsuvaroğlu’na katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel tarafından hediye takdim edildi. Program sonunda Yazar, kitaplarını imzaladı.